Υπηρεσίες Σχεδίασης Ψηφιακών Προϊόντων & UI/UX

Σχεδιασμός διαισθητικών και ελκυστικών ψηφιακών προϊόντων και διεπαφών χρήστη.

Κλείστε ραντεβού για να αναζητήσουμε μαζί την βέλτιστη λύση για εσας και την επιχείρησή σας!

Ζωντανέψτε τις ιδέες σας, εντοπίστε τις ανάγκες των χρηστών σας και δημιουργήστε το ψηφιακό προϊόν των ονείρων σας!

Ως σύγχρονη επιχείρηση, αντιλαμβάνεστε τη σημασία μιας απρόσκοπτης ψηφιακής εμπειρίας για τους πελάτες σας. Η διεπαφή χρήστη (UI) και η εμπειρία χρήστη (UX) του ιστότοπου ή της εφαρμογής σας, καθώς επίσης και τα γραφικά του στοιχεία αποτελούν κρίσιμα στοιχεία αυτής της εμπειρίας. Στην Flare, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού UI/UX για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα ψηφιακό προϊόν που να είναι τόσο λειτουργικό όσο και αισθητικά ευχάριστο.

Η ομάδα έμπειρων σχεδιαστών μας χρησιμοποιεί μια προσέγγιση σχεδιασμού με επίκεντρο τον χρήστη (χρήση μεθοδολογίας Agile), διασφαλίζοντας ότι το τελικό προϊόν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες του κοινού-στόχου σας. Λαμβάνουμε υπόψη παράγοντες όπως την χρηστικότητα, την προσβασιμότητα και την οπτική ελκυστικότητα για να δημιουργήσουμε διεπαφές και γραφικά που είναι διαισθητικά και ελκυστικά για τους χρήστες.

Είτε εγκαινιάζετε έναν νέο ιστότοπο, είτε αναπτύσσετε μια εφαρμογή για κινητά, είτε αναβαθμίζετε το τρέχον ψηφιακό προϊόν σας, οι υπηρεσίες σχεδιασμού UI/UX της Flare μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να κατανοήσουμε το όραμά σας και να δημιουργήσουμε έναν σχεδιασμό που όχι μόνο φαίνεται υπέροχος, αλλά και βελτιώνει τη συνολική εμπειρία του χρήστη!

Διαδικασία Σχεδιασμού:

1: Κατανόηση Αναγκών

Σε αυτό το στάδιο, συγκεντρώνονται και καταγράφονται, μέσω συνεντεύξεων, οι ανάγκες της επιχείρησής σας, και το κοινό που θέλετε να στοχέψετε μέσω του προϊόντος σας.

2: Καταγραφή επιμέρους απαιτήσεων

Σε αυτό το στάδιο, συγκεντρώνονται και καταγράφονται οι επιμέρους απαιτήσεις λειτουργικότητας του έργου σας.

3: Σχεδιασμός Μακετών

Σχεδίαση των μακετών του προϊόντος σας βάσει των αναγκών, του κοινού-στόχου σας και των επιμέρους απαιτήσεών σας.

4: Αποστολή & Συγκέντρωση Σχολίων / Βελτιώσεων

Σας παρουσιάζουμε και σας αποστέλλουμε τις μακέτες, αναμένοντας τα σχόλια/βελτιώσεις σας.

Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές είναι αναγκαίο προκειμένου να εξαχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Έπειτα, μπορούμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του προϊόντος σας!

Υπηρεσίες:

Σύγχρονος Σχεδιασμός

Χρήση των τελευταίων προτύπων σχεδιασμού UI/UX, ανάλογα με την εκάστοτε εφαρμογή και τις ανάγκες σας!

Διαδραστικός Σχεδιασμός

Δείτε το προϊόν σας να ζωντανεύει μπροστά σας, πριν καν ακόμα να υλοποιηθεί, μέσω των διαδραστικών μακετών (interactive mockups) μας.

Καταστήστε ευκολότερη την εύρεση του προϊόντος σας στις μηχανές αναζήτησης μέσω ενός πακέτου Search Engine Optimization:

Προωθήστε το περιεχόμενο και τα προϊόντα σας στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης μέσω του SEO (Search Engine Optimization).

Το SEO αποτελεί ένα σύνολο διαδικασιών κατά τις οποίες ένας ιστότοπος ή eShop, καθώς επίσης και οτιδήποτε σχετικό με αυτόν βελτιστοποιούνται προκειμένου να εμφανίζονται ψηλότερα στα αποτελέσματα  των μηχανών αναζήτησης, χωρίς την χρήση πληρωμένων διαφημίσεων.

Search Engine

Μην χάσετε τις ευκαιρίες που μπορεί να δώσει το διαδίκτυο στην επιχείρησή σας!

Δημιουργήστε την Ιστοσελίδα σας με σύντροφο την πολυετή εμπειρία της Flare!