Σχετικά με την Flare

Υπηρεσίες Ανάπτυξης Λογισμικού & Marketing

Καλώς ήρθατε στην Flare!

Η Flare ιδρύθηκε το 2023 από τον Κυριάκο Γιαννάκη, επαγγελματία πληροφορικής με πολυετή εμπειρία στους χώρο της πληροφορικής. Η Flare επικεντρώνεται στην παροχή τεχνολογικών λύσεων αιχμής και στρατηγικών Marketing μέσω του μεγάλου δικτύου συνεργατών της, από όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο)! Αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να επιτύχουν στον ψηφιακό κόσμο, προσφέροντας καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις.

Στην Flare, μένουμε μπροστά από τις τεχνολογικές τάσεις και βελτιώνουμε συνεχώς τις διαδικασίες μας για να σας παρέχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Οι υπηρεσίες μας ανάπτυξης λογισμικού είναι γνωστές για την έγκαιρη και εντός προϋπολογισμού παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες και γλώσσες προγραμματισμού για να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας λογισμικό που είναι λειτουργικό και οπτικά ελκυστικό. Είτε χρειάζεστε έναν νέο ιστότοπο (website), μια εφαρμογή για κινητά (mobile app) είτε οποιαδήποτε άλλη λύση λογισμικού, διαθέτουμε την τεχνογνωσία για να φέρουμε εις πέρας το έργο.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ένα πλήρες φάσμα τεχνικών μάρκετινγκ & προώθησης περιεχομένου, όπως βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων (Social Media Marketing), σχεδιασμό γραφικών & video και πολλά άλλα. Αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να αναπτύξουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο μάρκετινγκ που θα προσφέρει πραγματικά αποτελέσματα.

Πιστεύουμε στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας και στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών για να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας και είμαστε αφοσιωμένοι στο να το πετύχουμε!

Σας ευχαριστούμε που σκέφτεστε την Flare για τις ανάγκες σας. Ανυπομονούμε για την ευκαιρία να σας βοηθήσουμε να ανεβάσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο!

Μην χάσετε τις ευκαιρίες που μπορεί να δώσει το διαδίκτυο στην επιχείρησή σας!

Εμπιστευθείτε την πολυετή εμπειρία της Flare για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησης σας!