Κατασκευή Mobile App

Ενισχύστε τη δέσμευση, αυξήστε την προσβασιμότητα, αυξήστε τα έσοδα σας!

Κλείστε ραντεβού για να αναζητήσουμε μαζί την βέλτιστη λύση για εσας και την επιχείρησή σας!

Δώστε μία ξεχωριστή εμπειρία στους χρήστες σας μέσω ενός Mobile App

Κρατήστε τους χρήστες σας αφοσιωμένους και την εμπειρία τους ευχάριστη με μία προσαρμοσμένη εφαρμογή για κινητές συσκευές/tablet. Μέσω μία εφαρμογής, η εμπειρία των χρηστών σας είναι πιο ευχάριστη από το να έχουν πρόσβαση σε μία απλή Web εφαρμογή, καθώς είναι σχεδιασμένη ειδικά για να εκτελείται στην κινητή συσκευή των χρηστών σας. Αυτή η βελτιωμένη εμπειρία χρήσης έχει ως αποτέλεσμα αυξημένη αφοσίωση στην χρήση της εφαρμογής και, κατ’ επέκταση, αύξηση εσόδων για την επιχείρηση σας.

Η ομάδα ανάπτυξης της Flare, με την πολυετή εμπειρία της στην κατασκευή κινητών εφαρμογών και για τις δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες (iOS, Android), μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μία εφαρμογή που να ικανοποιεί τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Λειτουργίες Κινητών Εφαρμογών:

iOS + Android

Κατασκευή εφαρμογών και για τα δύο δημοφιλέστερα λειτουργικά συστήματα. Διάθεση στο Apple App Store και στο Google Play Store

Mobile Specific Functionality

Οι εφαρμογές μπορούν να εκμεταλλευτούν λειτουργίες αποκλειστικά διαθέσιμες σε κινητές συσκευές (Camera, Αισθητήρες Κίνησης, κα) για να δώσουν στους χρήστες σας βελτιωμένη εμπειρία.

Υποστήριξη πολλών γλώσσων

Μετάφραση του app σας σε παραπάνω από 1 γλώσσες!

Κινητές Συναλλαγές

Η εφαρμογή σας μπορεί να υποστηρίζει πραγματοποίηση κινητών συναλλαγών (Mobile Purchases) ή συναλλαγές εντώς εφαρμογής (in-app purchases) μέσω Google Pay ή Apple Pay.

Offline Πρόσβαση

Το App σας συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και όταν η συσκευή των χρηστών βρίσκεται εκτός κάλυψης ή η πρόσβαση στο internet είναι περιορισμένη.

Ειδοποιήσεις Push

Μέσω των push notifications, μπορείτε να ειδοποιήσετε τους χρήστες σας ακόμα και όταν η εφαρμογή βρίσκεται στο προσκήνιο.

Ευκολία πρόσβασης

Οι χρήστες σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή πατόντας απευθείας στο εικονίδιο της εφαρμογής, χωρίς να χρειάζεται να πλοηγηθούν σε έναν ιστότοπο.

Υποστήριξη

Με κάθε mobile app παρέχεται δωρεάν 3μηνη/6μηνη εγγύηση καθώς επίσης και τεχνική και διαχειριστική υποστήριξη!

GDPR Ready

Πλήρης συμμόρφωση με τον νέο κανονισμό GDPR της EE.

... και πολλά άλλα!

Η εφαρμογή σας θα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

Μην χάσετε τις ευκαιρίες που μπορεί να δώσει η τεχνολογία στην επιχείρηση!

Δημιουργήστε το mobile app σας με σύντροφο την πολυετή εμπειρία της Flare!